Opret opskrift
 
Online brugere
85

Æblesalat

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Tilbehør | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 4.369
  1. Skær æblerne i mindre stykker
  2. Rør dem sammen med fromage blanc i en skål
  3. Skær løg og selleri i små stykker og rør det sammen med de andre ingredienser i skålen
  4. Lad det trække i køleskabet i en time
  5. Serveres til sild
 
Vin som anbefales til retten: Sauvignon Blanc

Dufter af stikkelsbær, nyslået græs, friske solbærblade og lyse blomster - smager lidt af hyldeblomst og er ofte ikke så tør. Vil gøre sig rigtig godt til denne ret.

Køb vin lavet på Sauvignon Blanc her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  3 stk Æble / æbler
  0,75 tsk. Salt, groft
  1 tsk. Karry, pulver
  1 stk Rødløg
  4 stk Bladselleri (stænger)
  450 g Fromage Blanc
  3 spsk. Mango chutney, sød
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad