Ærtepure

Forfatter: 
Type: 
Sværhedsgrad: 
Visninger: 
1094
Din mening: 

Lækkert og flot tilbehør til specielt fisk, men går også fint til ovnbagte kartoffelbåde eller steaks.
Kog ærterne i letsaltet vand i 2 minutter og lad dem køle af i en sigte.
Blend ærterne groft og rør creme fraiche i.
Tilsæt de øvrige ingredienser og blend igen.
Smag til med salt og peber.
Tips: Hold evt. lidt af alt det stærke tilbage, hvis en mindre "hed" ærtepure ønskes.

Forberedelsestid: 
0:10
Total tid: 
0:10
Pris pr. portion: 
0,00 kr.
Portioner: 
4

Ingredienser

Kommentarer

Lis Böttzauws billede

Fint, vi skal have fisk i aften, og glæder os til at prøve ærtepureen .

Tror den passer lige til os.

Pias billede

Hej Lis.
Håber den smagte Jer.
I øvrigt... det lyder måske underligt, men til stegte fisk er stegte løg (som til hakkebøffer) virkeligt godt, det skulle du prøve.
- Pia

Lis Böttzauws billede

Opskriften er afprøvet, og det er bestemt ikke sidste gang .
Smagte rigtig godt og så er det da lidt andet.

Pias billede

Glæder mig at høre Lis.

- Pia

Skriv en kommentar eller spørgsmål til opskriften