Opret opskrift
 
Online brugere
122

Ærtepure

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Tilbehør | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 18.611

Lækkert og flot tilbehør til specielt fisk, men går også fint til ovnbagte kartoffelbåde eller steaks.

Kog ærterne i letsaltet vand i 2 minutter og lad dem køle af i en sigte.

Blend ærterne groft og rør creme fraiche i.

Tilsæt de øvrige ingredienser og blend igen.

Smag til med salt og peber.

Tips: Hold evt. lidt af alt det stærke tilbage, hvis en mindre "hed" ærtepure ønskes.

 
Vin som anbefales til retten: Sauvignon Blanc

Dufter af stikkelsbær, nyslået græs, friske solbærblade og lyse blomster - smager lidt af hyldeblomst og er ofte ikke så tør. Vil gøre sig rigtig godt til denne ret.

Køb vin lavet på Sauvignon Blanc her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Kommentarer til opskriften
  • 10-02-2013 12:04

     

    af Lis Böttzauw

    Fint, vi skal have fisk i aften, og glæder os til at prøve ærtepureen .

    Tror den passer lige til os.

  • 11-02-2013 08:06

     

    af Pia

    Hej Lis.
    Håber den smagte Jer.
    I øvrigt... det lyder måske underligt, men til stegte fisk er stegte løg (som til hakkebøffer) virkeligt godt, det skulle du prøve.
    - Pia

  • 11-02-2013 15:09

     

    af Lis Böttzauw

    Opskriften er afprøvet, og det er bestemt ikke sidste gang .
    Smagte rigtig godt og så er det da lidt andet.

  • 13-02-2013 07:20

     

    af Pia

    Glæder mig at høre Lis.

    - Pia

Ingredienser
Portioner:
  1 spsk. Citronsaft
  1 stk Hvidløg, fed
  400 g Grønne ærter - friske eller dybfrost
  0,5 tsk. Karry, pulver
  2 dl Creme fraiche 9 %
  0,5 tsk. Chilliflager
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad