Opret opskrift
 
Online brugere
68

Andebryst i ovn

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 35.949

Varm en pande op, så den er meget varm. Læg andebrysterne med fedtsiden nederst i cirka 2 minutter. Vend dem så og steg dem i 2 minutter på den anden side. Læg andebrysterne i et ildfast fad og steg dem færdige i ovnen i cirka 15 minutter ved 180 grader.

 
Vin som anbefales til retten: Pinot Noir

Pinot Noir er kendt fra Bourgogne, men laves også i høj kvalitet andre steder i verden. Det er en let lækker vin, som samtidigt har karakter til mange madretter som denne

Køb vin lavet på Pinot Noir her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  4 stk Andebryst
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad