Opret opskrift
 
Online brugere
163

Andebryst i ovn

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 35.360

Varm en pande op, så den er meget varm. Læg andebrysterne med fedtsiden nederst i cirka 2 minutter. Vend dem så og steg dem i 2 minutter på den anden side. Læg andebrysterne i et ildfast fad og steg dem færdige i ovnen i cirka 15 minutter ved 180 grader.

 
Vin som anbefales til retten: Zinfandel

Zinfandel er nationaldruen i Californien, hvor man også er ekspert i netop denne drue. Det er en kraftig og krydret vin, som passer godt til mange madretter.

Køb vin lavet på Zinfandel her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  4 stk Andebryst
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad