- Forberedelsestid
- 600 minutter
- Tilberedningstid
- 2700 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7506
- Pris pr. Portion
- 25.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 19, 2015
- 500 g
- Oksekød
- 1 stk
- Skalotteløg
- 10 stk
- Tørrede svampe
- 50 g
- Hasselnøder
- 1 tsk.
- Enebær - knuste
- 1 stk
- Æg
- 1/2 dl
- Rasp
- 100 g
- Danablue
- 150 g
- Bacon i skiver
Bland alle ingredienserne minus danablue.
Bred farsen ud på et stort stykke bagepapir
Fordel osten i små stykker midt på farsen
Farsbrødet skal være langt og ca. 7 cm i diameter
Sno baconskiverne om brødet og pak bagepapiret omkring rullen
Bag rullen i oven i 35 min ved 200 grader (de sidste 10 evt under grill, så baconskiverne bliver sprøde)
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.