Burgerboller

Forfatter: 
Type: 
Sværhedsgrad: 
Visninger: 
346
Din mening: 

Gæren røres ud i den lune mælk og æltes med de andre ingredienser. Dejens skal nu stå og hæve tildækket i cirka 30 minutter. Herefter ruller du den ud til en pølse, som skæres i 10-12 lige store stykker. Stykkerne former du til boller og ruller i sesamfrø. De skal nu hæve igen på en bageplade i cirka 10 minutter. Herefter lægger du et stykke bagepapir over dem og lægger dem i pres eksempelvis med en bageplade. På denne måde skal de igen hæve 20 minutter. Herefter bages de ved 220 grader i cirka 10 minutter, hvor bagepladen stadig ligger som pres på dem de første 5 minutter. Inden brug skal burgerbollerne køle af på en rist. 

 

Forberedelsestid: 
0:20
Total tid: 
1:30
Pris pr. portion: 
0,00 kr.
Portioner: 
4

Ingredienser

Skriv en kommentar eller spørgsmål til opskriften