Opret opskrift
 
Online brugere
191

Burgerboller

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Bagværk | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 12.256

Gæren røres ud i den lune mælk og æltes med de andre ingredienser. Dejens skal nu stå og hæve tildækket i cirka 30 minutter. Herefter ruller du den ud til en pølse, som skæres i 10-12 lige store stykker. Stykkerne former du til boller og ruller i sesamfrø. De skal nu hæve igen på en bageplade i cirka 10 minutter. Herefter lægger du et stykke bagepapir over dem og lægger dem i pres eksempelvis med en bageplade. På denne måde skal de igen hæve 20 minutter. Herefter bages de ved 220 grader i cirka 10 minutter, hvor bagepladen stadig ligger som pres på dem de første 5 minutter. Inden brug skal burgerbollerne køle af på en rist. 

 

 
Vin som anbefales til retten: Frankrig

Fransk vin er generelt madvin. Men netop til denne ret passer fransk vin ekstra godt.

Køb vin fra Frankrig her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  25 g Bagegær
  1 tsk. Sukker (melis)
  3 dl Letmælk
  1 stk Æg
  1 tsk. Salt, groft
  7 dl Hvedemel
  1 dl Sesamfrø, hele, tørrede
  1 dl Hvede, knækket
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad