Opret opskrift
 
Online brugere
131

Burgerboller

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Bagværk | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 11.522

Gæren røres ud i den lune mælk og æltes med de andre ingredienser. Dejens skal nu stå og hæve tildækket i cirka 30 minutter. Herefter ruller du den ud til en pølse, som skæres i 10-12 lige store stykker. Stykkerne former du til boller og ruller i sesamfrø. De skal nu hæve igen på en bageplade i cirka 10 minutter. Herefter lægger du et stykke bagepapir over dem og lægger dem i pres eksempelvis med en bageplade. På denne måde skal de igen hæve 20 minutter. Herefter bages de ved 220 grader i cirka 10 minutter, hvor bagepladen stadig ligger som pres på dem de første 5 minutter. Inden brug skal burgerbollerne køle af på en rist. 

 

 
Vin som anbefales til retten: New Zealand

New Zealand laver i dag noget af verdens bedste vin. Det er især Chardonnay, Pinot Noir og Sauvignon Blanc de mestre så godt. Prøv vin fra New Zealand til denne ret

Køb vin fra New Zealand her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  25 g Bagegær
  1 tsk. Sukker (melis)
  3 dl Letmælk
  1 stk Æg
  1 tsk. Salt, groft
  7 dl Hvedemel
  1 dl Sesamfrø, hele, tørrede
  1 dl Hvede, knækket
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad