Dyreryg

Forfatter: 
Type: 
Sværhedsgrad: 
Visninger: 
467
Din mening: 
  1. Forvarm ovnen til 225 grader.
  2. Fjern løse hinder fra dyreryggen og tør den.
  3. Gnid den i salt og peber og læg den på en rist over en bradepande.
  4. Iskoldt smør skæres i tynde skiver og halvdelen lægges på oversiden.
  5. Brun dyreryggen i 10 min.
  6. Tag kødet ud og dæmp varmen til 125 grader.
  7. Resten af smørret lægges på dyreryggen og et stegetermometer stikkes i.
  8. Hæld rødvin, timiankviste, persille og løg i bradepanden og steg dyreryggen videre i tre kvarter til temperaturen er mellem 60-65 grader.
  9. Sluk for varmen og lad dyreryggen trække imens sovsen laves.
  10. Stegeskyen sies ned i en gryde.
  11. Fløde og mel rystet sammen til en jævning.
  12. Bring skyen i kog og rør jævningen i.
  13. Kog sovsen igennem og smag den til med salt og peber.
Forberedelsestid: 
0:35
Total tid: 
1:30
Pris pr. portion: 
0,00 kr.
Portioner: 
6

Ingredienser

Skriv en kommentar eller spørgsmål til opskriften