Opret opskrift
 
Online brugere
164

Dyreryg

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 21.112
  1. Forvarm ovnen til 225 grader.
  2. Fjern løse hinder fra dyreryggen og tør den.
  3. Gnid den i salt og peber og læg den på en rist over en bradepande.
  4. Iskoldt smør skæres i tynde skiver og halvdelen lægges på oversiden.
  5. Brun dyreryggen i 10 min.
  6. Tag kødet ud og dæmp varmen til 125 grader.
  7. Resten af smørret lægges på dyreryggen og et stegetermometer stikkes i.
  8. Hæld rødvin, timiankviste, persille og løg i bradepanden og steg dyreryggen videre i tre kvarter til temperaturen er mellem 60-65 grader.
  9. Sluk for varmen og lad dyreryggen trække imens sovsen laves.
  10. Stegeskyen sies ned i en gryde.
  11. Fløde og mel rystet sammen til en jævning.
  12. Bring skyen i kog og rør jævningen i.
  13. Kog sovsen igennem og smag den til med salt og peber.
 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  2 dl Fløde 13 %
  0,5 bdt. Persille, frisk
  3 dl Rødvin
  20 g Smør, saltet
  1 tsk. Salt, groft
  1 spsk. Hvedemel
  2 stk Timian, kviste (frisk)
  3 stk Skalotteløg
  1,5 kg Dyreryg
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad