Opret opskrift
 
Online brugere
73

Farsbrød

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 12.396

Rør kødet sammen med saltet i et min. Hak løget fint og bland det i kødet sammen med krydderier og æg. Mælken hældes i lidt efter lidt mens der røres og melet blandes i til sidst. Lad farsen stå og hvile i køleskabet i en halv time. Smør et ildfast fad og form i fadet farsen til et lille brød. Bag farsbrødet i 50 min ved 200 grader.

 
Vin som anbefales til retten: Grenache

Grenache er en druesort, som giver en "varm" vin med stor krop og flot frugt. Netop derfor passer Grenache godt til denne ret

Køb vin lavet på Grenache her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  1 spsk. Løg eller zittauerløg
  0,5 dl Letmælk
  1 stk Æg
  0,5 tsk. Salt, groft
  2 spsk. Hvedemel
  300 g Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
  0,5 tsk. Rosmarin
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad