Opret opskrift
 
Online brugere
171

Farsbrød

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 13.505

Rør kødet sammen med saltet i et min. Hak løget fint og bland det i kødet sammen med krydderier og æg. Mælken hældes i lidt efter lidt mens der røres og melet blandes i til sidst. Lad farsen stå og hvile i køleskabet i en halv time. Smør et ildfast fad og form i fadet farsen til et lille brød. Bag farsbrødet i 50 min ved 200 grader.

 
Vin som anbefales til retten: Merlot

Merlot er mange danskers yndlingsdrue, specielt hvis den er lavet i et af de oversøiske lande. Her får man nemlig en meget frugtig vin, som ikke er tør.

Køb vin lavet på Merlot her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  1 spsk. Løg eller zittauerløg
  0,5 dl Letmælk
  1 stk Æg
  0,5 tsk. Salt, groft
  2 spsk. Hvedemel
  300 g Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
  0,5 tsk. Rosmarin
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad