Opret opskrift
 
Online brugere
69

Fasanbryst

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 14.801

Bland melet med lidt salt og peber. Del brystkødet i mindre stykker og vend det i melet. Smelt smørret på en sauterpande og steg fasanbrystet i cirka ti minutter. Tag kødet op af panden og hold det lunt. Skær baconskiven i mindre stykker og steg det sprødt på panden. Tag det op og hold også det lunt. Hak løget og nødderne, snit sellerien og guleroden. Svits først løget, tilsæt sellerien, gulerod og hasselnødder og giv det et par minutter ved høj varme. Hæld fonden i sammen med fløden. Lad det simre lidt og smag til med salt og peber. Halver vindruerne og hæld dem i sovsen. Tilsæt fasankødet og bacon og server.

 
Vin som anbefales til retten: Pinot Noir

Pinot Noir er kendt fra Bourgogne, men laves også i høj kvalitet andre steder i verden. Det er en let lækker vin, som samtidigt har karakter til mange madretter som denne

Køb vin lavet på Pinot Noir her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  1 stk Gulerod/gulerødder
  1 stk Fasan, bryst
  200 g Vindruer, uden kerner
  1 stk Skalotteløg
  1 spsk. Bacon i skiver, rå
  2 spsk. Hvedemel
  1 spsk. Smør, saltet
  1 stk Selleri, rod
  50 g Hasselnød
  1 spsk. Fløde 38 %, Piskefløde
  3 dl Vildtfond
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad