- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6193
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 11, 2014
- 1/2 stk
- dåse kikærter
- 1/2 stk
- Squash
- 100 g
- Hakket grønkål
- 100 g
- Cherrytomater
- 1 stk
- Fed hvidløg
- 400 g
- torsk
- 1/2 tsk.
- Paprika
- 1 tsk.
- Olivenolie
- 2 stk
- ark bagepapir
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader
Squashen skylles og snittes i tern
Cherrytomaterne skyldes og skæres i halve
Hæld vandet fra kikærterne
Squash, cherrytomater, kikærter og grønkål svitses let på panden i 3 – 5 min. (må ikke blive brune)
Hvidløget presses over grøntsagerne.
Tag grøntsagerne af varmen og kom salt og peber på.
Fordel grøntsagerne på de to stykker bagepapir
Skyl fisken og tør den i et stykke køkkenrulle
Læg fisken på grøntsagerne
Fold halestykket ind under fileten, så den er nogenlunde ens i tykkelsen
Dryp med olien.
Drys med lidt salt og peber
Drys med paprika
Fold bagepapiret sammen så den er samlet foroven, så saften ikke løber ud.
Sæt pakkerne i ovnen i 20 minutter
Denne lækre ret burde jo