Opret opskrift
 
Online brugere
116

Forloren Hare

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 10.824

Forloren hare:

Bland hakket kød, æg, rasp, vand og bacon i tern med løget, som er revet. Krydr med salt og peber.

Læg et stykke bagepapir på bordet og hæld farsen ud på det. Form med bagepapiret et "brød". Smør en folieform eller et ildfast fad. Læg farsen over i fadet og pak det ind i baconskiverne.

Stil fadet i en ovn ved 225 grader og brun det i 15 min. Skru herefter ned til 170 grader, hæld vand ved og steg den forloren hare færdig i 45-60 min.

Ovnstegte kartofler:

Kog kartoflerne næsten møre og lad dem køle af. Bland olie med forskellige krydderier efter ønske. Hæld det i en frysepose sammen med de afkølede kartofler i posen. Fordel olien på kartoflerne ved at rulle posen rundt og "massere" kartoflerne.

Bag dem ved 200 grader i 30 minutter.

 
Vin som anbefales til retten: Italien

Italiensk vin er utrolig populær i Danmark. Som oftest får man god kraftig vin, som samtidigt har en god syre. Netop derfor er den velegnet til mange kødretter, men også ost, pøsle og andre typiske italienske retter.

Køb Italiensk vin her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Kommentarer til opskriften
  • 09-08-2010 07:23

     

    af Lars Eriksen

    En rigtig god opskrift - har smagt den!

Ingredienser
Portioner:
  4 kg Kartofler
  500 g Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
  500 g Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
  200 g Bacon i skiver, rå
  6 spsk. Rasp
  4 spsk. Olivenolie
  2 stk Æg
  10 spsk. Vand
  1 stk Løg eller zittauerløg
  100 g Bacon i tern
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad