Opret opskrift
 
Online brugere
119

Forloren Hare

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 9.158

Forloren hare:

Bland hakket kød, æg, rasp, vand og bacon i tern med løget, som er revet. Krydr med salt og peber.

Læg et stykke bagepapir på bordet og hæld farsen ud på det. Form med bagepapiret et "brød". Smør en folieform eller et ildfast fad. Læg farsen over i fadet og pak det ind i baconskiverne.

Stil fadet i en ovn ved 225 grader og brun det i 15 min. Skru herefter ned til 170 grader, hæld vand ved og steg den forloren hare færdig i 45-60 min.

Ovnstegte kartofler:

Kog kartoflerne næsten møre og lad dem køle af. Bland olie med forskellige krydderier efter ønske. Hæld det i en frysepose sammen med de afkølede kartofler i posen. Fordel olien på kartoflerne ved at rulle posen rundt og "massere" kartoflerne.

Bag dem ved 200 grader i 30 minutter.

 
Vin som anbefales til retten: Chile

Chile har de ideelle geografiske og klimatiske forhold til den optimale vindyrkning. Alt for mange vinhuse har dog vægtet kvantitet meget højere end kvalitet - Vi har udvalgt en række vine, hvor du får kvalitet til fornuftige priser

Køb vin fra Chile her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Kommentarer til opskriften
  • 09-08-2010 07:23

     

    af Lars Eriksen

    En rigtig god opskrift - har smagt den!

Ingredienser
Portioner:
  4 kg Kartofler
  500 g Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
  500 g Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
  200 g Bacon i skiver, rå
  6 spsk. Rasp
  4 spsk. Olivenolie
  2 stk Æg
  10 spsk. Vand
  1 stk Løg eller zittauerløg
  100 g Bacon i tern
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad