- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 24399
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 11, 2012
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 6 stk
- Hvidløg, fed
- 1 bdt.
- Basilikum, kviste
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Tørret merian
- 2 stk
- Flåede tomater, konserves
- 1 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 4 stk
- Kyllingebryst, filet
- 4 tbsp.
- Flødeost, naturel
- 8 skive(r)
- Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
- 4 tbsp.
- Basilikum
- 2 tsk.
- Peber, friskkværnet
En dejlig, smagfuld og let ret. Hvis der ønskes mere eller mindre smag, kan der uden problemer ændres i de forskellige mængder.Kyllingefilet – del 1
Del hver kyllingfilet i to stykker.
Grovhak det friske basilikum og bland ca. halvdelen i osten.
Skær et snit i hver kyllingstykke og kom en 1/2 spiseske af osten i snittet.
Krydr med salt og peber og rul et stykke skinke rundt om.
Kom stykkerne i et ildfast fad – ca. 30 min. ved 180 grader
Pynt med basilikum
Tomatsov – del 2
Hak løg, fint hak hvidløgene og skær chilien i meget fine stykker.
Svits det hele i en gryde – brug lidt olivenolie.
Tilsæt de hakkede flåede tomater – skal koges nogle få min.
Tilsæt det hakkede basilikum, merian – smag til med salt og peber.
Pynt med persille
Tilbehør: Frisk grov pasta og salat.
Undskyld mig, men hvorfor