Fyldt kyllingefilet med lækker tomatsovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
24399
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Løg eller zittauerløg
6 stk
Hvidløg, fed
1 bdt.
Basilikum, kviste
1 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Tørret merian
2 stk
Flåede tomater, konserves
1 stk
Peber, chili rød eller grøn, rå
1 bdt.
Persille, frisk
4 stk
Kyllingebryst, filet
4 tbsp.
Flødeost, naturel
8 skive(r)
Skinke - Bayonne, Serrano, Parma
4 tbsp.
Basilikum
2 tsk.
Peber, friskkværnet
Fyldt kyllingefilet med lækker tomatsovs

En dejlig, smagfuld og let ret. Hvis der ønskes mere eller mindre smag, kan der uden problemer ændres i de forskellige mængder.Kyllingefilet – del 1
Del hver kyllingfilet i to stykker.
Grovhak det friske basilikum og bland ca. halvdelen i osten.
Skær et snit i hver kyllingstykke og kom en 1/2 spiseske af osten i snittet.
Krydr med salt og peber og rul et stykke skinke rundt om.
Kom stykkerne i et ildfast fad – ca. 30 min. ved 180 grader
Pynt med basilikum
Tomatsov – del 2
Hak løg, fint hak hvidløgene og skær chilien i meget fine stykker.
Svits det hele i en gryde – brug lidt olivenolie.
Tilsæt de hakkede flåede tomater – skal koges nogle få min.
Tilsæt det hakkede basilikum, merian – smag til med salt og peber.
Pynt med persille
Tilbehør: Frisk grov pasta og salat.


En kommentar

  1. Anonym sagde på marts 17, 2013

    Undskyld mig, men hvorfor

    Bedømmelse: 3.0/5. Fra 1 afstemning.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?