Grillede bananer med Cointreau

Forfatter: 
Type: 
Sværhedsgrad: 
Visninger: 
366

Serveret med vanilieis

Din mening: 

Bananerne lægges på grillen på siden. De vendes efter ca. 3 min (afhængigt af varmen på grillen- jo varmere jo kortere og modenhed af bananerne - jo mere moden jo kortere) og skal have 3 min mere på den anden side. 
Derefter tages de af grillen og der lægges et snit på langs. PAS på med ikke at skære helt igennem. Bananen presses nu i begge ender og den åbner sig i snittet. Bananerne lægges nu på grillen igen, og sukker og cointreau tilsættes.
Der kan tændes ild spiritussen ca. 5-10 sek. efter at cointreauen er tilsat.
 Efter ca. 1 min er bananerne nu klar til servering. De smager himmelsk med vanilieis! 
Velbekomme. 

Forberedelsestid: 
0:10
Total tid: 
0:10
Pris pr. portion: 
0,00 kr.
Portioner: 
2

Ingredienser

2
stk
2
kugle(r)

Kommentarer

Kirsten Olsons billede

smage virkelig godt med røsukker eller lidt brun farin

Skriv en kommentar eller spørgsmål til opskriften