Opret opskrift
 
Online brugere
120

Grillede bananer med Cointreau

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Dessert | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 8.325

Bananerne lægges på grillen på siden. De vendes efter ca. 3 min (afhængigt af varmen på grillen- jo varmere jo kortere og modenhed af bananerne - jo mere moden jo kortere) og skal have 3 min mere på den anden side. 

Derefter tages de af grillen og der lægges et snit på langs. PAS på med ikke at skære helt igennem. Bananen presses nu i begge ender og den åbner sig i snittet. Bananerne lægges nu på grillen igen, og sukker og cointreau tilsættes.

Der kan tændes ild spiritussen ca. 5-10 sek. efter at cointreauen er tilsat.

 Efter ca. 1 min er bananerne nu klar til servering. De smager himmelsk med vanilieis! 

Velbekomme. 

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Kommentarer til opskriften
  • 22-07-2011 00:06

     

    af Kirsten Olson

    smage virkelig godt med røsukker eller lidt brun farin

Ingredienser
Portioner:
  2 stk Banan/er
  2 spsk. Sukker (melis)
  2 kugle(r) Vanilleis
  2 cl Cointreau
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad