Gulerodskage med ostecreme

Forfatter: 
Type: 
Sværhedsgrad: 
Visninger: 
554
Din mening: 

En friskbagt gulerodskage er lækker i sig selv, men laver man en cremeglasur til den, kan det næsten ikke blive bedre. Det er en rigtig lækker kage, som smager godt sammen med en kop te eller kaffe.
Når du vil bage gulerodskagen, skal du starte med at smelte smørret og lade det afkøle. Riv så gulerødderne groft. Sigt mel, bagepulver og kanel i en skål. I en anden skål skal du piske æggene og sukkeret sammen og bland det så i det afkølede smør. Bland melblandingen og gulerødderne i og rør godt. Smør en form og hæld dejen i. Bag gulerodskagen nederst i ovnen i cirka 40 minutter ved 180 grader. Lad kagen køle af inden du lægger cremeglasuren på den.
Glasuren laver du ved at blande flødeosten, vand, flormelis og citronsaft sammen til en glat og ensartet masse. Hakkede valnødder kan bruges til at pynte med og smager samtidig godt sammen med gulerodskagen og cremeglasuren.
 
Velbekomme!

Forberedelsestid: 
0:20
Total tid: 
1:00
Pris pr. portion: 
0,00 kr.
Portioner: 
4

Ingredienser

Kommentarer

Emma Tidemanns billede

altså skal man så bare proppe osten ned i en skål og røre rundt? for så bliver det da til klumper? (-:

simpleys billede

MEGET RODET OPSKRIFT... MEGET SVÆR AT FØLGE :(

Skriv en kommentar eller spørgsmål til opskriften