Gulerodskage med ostecreme

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
2027
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

En friskbagt gulerodskage er lækker i sig selv, men laver man en cremeglasur til den, kan det næsten ikke blive bedre. Det er en rigtig lækker kage, som smager godt sammen med en kop te eller kaffe.
Når du vil bage gulerodskagen, skal du starte med at smelte smørret og lade det afkøle. Riv så gulerødderne groft. Sigt mel, bagepulver og kanel i en skål. I en anden skål skal du piske æggene og sukkeret sammen og bland det så i det afkølede smør. Bland melblandingen og gulerødderne i og rør godt. Smør en form og hæld dejen i. Bag gulerodskagen nederst i ovnen i cirka 40 minutter ved 180 grader. Lad kagen køle af inden du lægger cremeglasuren på den.
Glasuren laver du ved at blande flødeosten, vand, flormelis og citronsaft sammen til en glat og ensartet masse. Hakkede valnødder kan bruges til at pynte med og smager samtidig godt sammen med gulerodskagen og cremeglasuren.

Velbekomme!

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?