Opret opskrift
 
Online brugere
199

Gulerodskage med ostecreme

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Bagværk | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 21.910

En friskbagt gulerodskage er lækker i sig selv, men laver man en cremeglasur til den, kan det næsten ikke blive bedre. Det er en rigtig lækker kage, som smager godt sammen med en kop te eller kaffe.

Når du vil bage gulerodskagen, skal du starte med at smelte smørret og lade det afkøle. Riv så gulerødderne groft. Sigt mel, bagepulver og kanel i en skål. I en anden skål skal du piske æggene og sukkeret sammen og bland det så i det afkølede smør. Bland melblandingen og gulerødderne i og rør godt. Smør en form og hæld dejen i. Bag gulerodskagen nederst i ovnen i cirka 40 minutter ved 180 grader. Lad kagen køle af inden du lægger cremeglasuren på den.

Glasuren laver du ved at blande flødeosten, vand, flormelis og citronsaft sammen til en glat og ensartet masse. Hakkede valnødder kan bruges til at pynte med og smager samtidig godt sammen med gulerodskagen og cremeglasuren.

 

Velbekomme!

 
Vin som anbefales til retten: Californien

Californien er et kæmpe vinområde, som ville være verdens fjerde største vinproducent, hvis det var et land. Der bliver lavet vin i alle kvaliteter - vi har samlet en række hvor pris og kvalitet hænger godt sammen

Køb vin fra Californien her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Kommentarer til opskriften
  • 12-04-2011 18:00

     

    af Emma Tidemann

    altså skal man så bare proppe osten ned i en skål og røre rundt? for så bliver det da til klumper? (-:

  • 20-04-2012 16:05

     

    af simpley

    MEGET RODET OPSKRIFT... MEGET SVÆR AT FØLGE :(

Ingredienser
Portioner:
  2 tsk. Citronsaft
  6 dl Gulerødder, fint eller groft revne
  1 dl Flormelis
  2 tsk. Kanel
  350 g Hvedemel
  3 tsk. Bagepulver
  4 stk Æg
  2 spsk. Vand
  300 g Smør, saltet
  400 g Sukker (melis)
  200 g Flødeost, naturel
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad