Opret opskrift
 
Online brugere
107

Gullash

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 13.528

Kødet skæres i terninger og hvidløg og løg hakkes. Smørret smeltes på en pande og bruser af. Kødet steges i smørret. Når det er brunet svitses løg og hvidløg med til de er gyldne. Paprika og salt og peber efter smag tilsættes sammen med tomat og bouillon. Retten skal sime i cirka en time til kødet er mørt.

Gullash smager godt med eksempelvis kartoffelmos.

 
Vin som anbefales til retten: Riesling

Dyrkes efterhånden overalt men er mest kendt fra Tyskland og Alsace, hvor der laves fantastiske riesling vine. Det er en af de bedste hvidvine til mad - prøv det til denne ret.

Køb vin lavet på Riesling her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  2 stk Hvidløg, fed
  2 stk Løg eller zittauerløg
  600 g Oksekød, middelfedt
  20 g Smør, saltet
  4 dl Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
  2 tsk. Paprika
  1 stk Hakkede tomater, konserves
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad