Opret opskrift
 
Online brugere
98

Gullash

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 13.888

Kødet skæres i terninger og hvidløg og løg hakkes. Smørret smeltes på en pande og bruser af. Kødet steges i smørret. Når det er brunet svitses løg og hvidløg med til de er gyldne. Paprika og salt og peber efter smag tilsættes sammen med tomat og bouillon. Retten skal sime i cirka en time til kødet er mørt.

Gullash smager godt med eksempelvis kartoffelmos.

 
Vin som anbefales til retten: Italien

Italiensk vin er utrolig populær i Danmark. Som oftest får man god kraftig vin, som samtidigt har en god syre. Netop derfor er den velegnet til mange kødretter, men også ost, pøsle og andre typiske italienske retter.

Køb Italiensk vin her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  2 stk Hvidløg, fed
  2 stk Løg eller zittauerløg
  600 g Oksekød, middelfedt
  20 g Smør, saltet
  4 dl Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
  2 tsk. Paprika
  1 stk Hakkede tomater, konserves
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad