Opret opskrift
 
Online brugere
111

Hjemmelavet pizza

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret, Bagværk, Buffet / Reception | Sværhedsgrad: Hverken let eller svært at lave | Visninger: 60.830

Min super opskrift på hjemmelavet pizza med oksekød og bacon.

Her er der pizza til 1 bradepande.

Pizzadej

  • Vandet varmes (f.eks. i mikroovnen) til det er lunkent (fingervarmt) og gæren udrøres i vandet. Salt, mel (gem ½ dl mel) og olie tilsættes og dejen æltes godt igennem.
  • Dejen justeres nu med mel indtil dejen ikke klæber til hænderne længere.
  • Stil nu dejen til hævning i en overdækket skål i ca. 60 min.

Pizzasauce og fyld

Skræl løget og pil hvidløgene og tilsæt det til de de flåede tomater. Dertil tilsættes sukker og oregano. Det hele opvarmes nu enten i en gryde (10 min) eller i en beholder i mikroovnen (5 min på max. effekt).  Den varme sauce blendes nu med en stavblender.

Oksekødet brunes på panden - kødet smages til med salt og peber.

Champignon og peberfrugt renses og skæres i skiver.

Tilberedning af pizzaen

Dejen slås ned og rulles ud i en bradepandes størrelse. Dejen lægges i bradepanden og pizzasaucen fordeles over bunden. Herefter tilsættes oksekød, bacon og grøntsager og til slut drysses revet mozzarellaost henover.

Pizzaen bages nu på midterste rille i 30 min. ved 200 grader (alm. ovn).

Severing af pizzaen

Der drysses oregano henover pizzaen og man kan også give et stænk olivenolie.

 
Vin som anbefales til retten: Ripasso

Ripasso er som skabt til And og den klassiske juleaftensmenuen. Dejlig kraftig vin, som er lettere at drikke end en Amarone, men som samtidigt har nok syre til at skære igennem "den fede and"

Køb ripasso vin her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Kommentarer til opskriften
  • 04-06-2012 16:25

     

    af Kristina Frank

    ville helt klart undlade sukker , sukker og pizza hænger bare ikke sammen

Ingredienser
Portioner:
Fyld
  100 g Champignon
  200 g Mozzarella revet
  1 tsk. Sukker
  1 tsk. Oregano, tørret
  500 g Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
  200 g Bacon i skiver, rå
  400 g Tomat, flået, konserves
  2 stk Peberfrugt, rød og gul
  1 stk Løg eller zittauerløg
  2 stk Hvidløg, fed
Dej
  375 g Hvedemel
  1,5 spsk. Olivenolie
  0,75 tsk. Salt, groft
  3,25 dl Vand
  25 g Bagegær
  125 g Fuldkornshvedemel
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad