Opret opskrift
 
Online brugere
139

Hjemmelavet pizza

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret, Bagværk, Buffet / Reception | Sværhedsgrad: Hverken let eller svært at lave | Visninger: 57.291

Min super opskrift på hjemmelavet pizza med oksekød og bacon.

Her er der pizza til 1 bradepande.

Pizzadej

  • Vandet varmes (f.eks. i mikroovnen) til det er lunkent (fingervarmt) og gæren udrøres i vandet. Salt, mel (gem ½ dl mel) og olie tilsættes og dejen æltes godt igennem.
  • Dejen justeres nu med mel indtil dejen ikke klæber til hænderne længere.
  • Stil nu dejen til hævning i en overdækket skål i ca. 60 min.

Pizzasauce og fyld

Skræl løget og pil hvidløgene og tilsæt det til de de flåede tomater. Dertil tilsættes sukker og oregano. Det hele opvarmes nu enten i en gryde (10 min) eller i en beholder i mikroovnen (5 min på max. effekt).  Den varme sauce blendes nu med en stavblender.

Oksekødet brunes på panden - kødet smages til med salt og peber.

Champignon og peberfrugt renses og skæres i skiver.

Tilberedning af pizzaen

Dejen slås ned og rulles ud i en bradepandes størrelse. Dejen lægges i bradepanden og pizzasaucen fordeles over bunden. Herefter tilsættes oksekød, bacon og grøntsager og til slut drysses revet mozzarellaost henover.

Pizzaen bages nu på midterste rille i 30 min. ved 200 grader (alm. ovn).

Severing af pizzaen

Der drysses oregano henover pizzaen og man kan også give et stænk olivenolie.

 
Vin som anbefales til retten: Chile

Chile har de ideelle geografiske og klimatiske forhold til den optimale vindyrkning. Alt for mange vinhuse har dog vægtet kvantitet meget højere end kvalitet - Vi har udvalgt en række vine, hvor du får kvalitet til fornuftige priser

Køb vin fra Chile her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Kommentarer til opskriften
  • 04-06-2012 16:25

     

    af Kristina Frank

    ville helt klart undlade sukker , sukker og pizza hænger bare ikke sammen

Ingredienser
Portioner:
Fyld
  100 g Champignon
  200 g Mozzarella revet
  1 tsk. Sukker
  1 tsk. Oregano, tørret
  500 g Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
  200 g Bacon i skiver, rå
  400 g Tomat, flået, konserves
  2 stk Peberfrugt, rød og gul
  1 stk Løg eller zittauerløg
  2 stk Hvidløg, fed
Dej
  375 g Hvedemel
  1,5 spsk. Olivenolie
  0,75 tsk. Salt, groft
  3,25 dl Vand
  25 g Bagegær
  125 g Fuldkornshvedemel
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad