Hummersuppe

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Forret
Visninger
4884
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Knus hummerskallerne
Smelt smørret i en pande og sauter skallerne
Flamber med cognacen og tilsæt cayennepeber, lidt salt og peber, bouillon og hvidvin
Skær grønsagerne i små stykker og bland også dem i
Lad det hele koge i ca. ti minutter og si det så
Lad det koge op og tilsæt fløden
Bland hummerhaler og torsk i og lad det blive gennemvarmet
server med noget godt brød


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?