Opret opskrift
 
Online brugere
198

Hummersuppe

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Forret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 32.873
  1. Knus hummerskallerne
  2. Smelt smørret i en pande og sauter skallerne
  3. Flamber med cognacen og tilsæt cayennepeber, lidt salt og peber, bouillon og hvidvin
  4. Skær grønsagerne i små stykker og bland også dem i
  5. Lad det hele koge i ca. ti minutter og si det så
  6. Lad det koge op og tilsæt fløden
  7. Bland hummerhaler og torsk i og lad det blive gennemvarmet
  8. server med noget godt brød
 
Vin som anbefales til retten: Italien

Italiensk vin er utrolig populær i Danmark. Som oftest får man god kraftig vin, som samtidigt har en god syre. Netop derfor er den velegnet til mange kødretter, men også ost, pøsle og andre typiske italienske retter.

Køb Italiensk vin her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  1 stk Gulerod/gulerødder
  300 g Hummerhaler, kogte
  500 g Jomfruhummer, skaller
  0,5 l Bouillon, fisk
  0,5 tsk. Cayennepeber
  3 stk Skalotteløg
  1,5 spsk. Cognac
  20 g Smør, saltet
  1 stk Porre
  0,5 l Fløde 38 %, Piskefløde
  4 dl Hvidvin, tør
  300 g Torsk, kogt
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad