Opret opskrift
 
Online brugere
72

Hummersuppe

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Forret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 33.139
  1. Knus hummerskallerne
  2. Smelt smørret i en pande og sauter skallerne
  3. Flamber med cognacen og tilsæt cayennepeber, lidt salt og peber, bouillon og hvidvin
  4. Skær grønsagerne i små stykker og bland også dem i
  5. Lad det hele koge i ca. ti minutter og si det så
  6. Lad det koge op og tilsæt fløden
  7. Bland hummerhaler og torsk i og lad det blive gennemvarmet
  8. server med noget godt brød
 
Vin som anbefales til retten: Chardonnay

Den dejlige fede hvidvin, som ikke bliver for tør - det er sådan mange kender og elsker chardonnay vine. Passer til fede fisk og letter kødretter - men kan også drikkes mens man laver maden.

Køb vin lavet på Chardonnay her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  1 stk Gulerod/gulerødder
  300 g Hummerhaler, kogte
  500 g Jomfruhummer, skaller
  0,5 l Bouillon, fisk
  0,5 tsk. Cayennepeber
  3 stk Skalotteløg
  1,5 spsk. Cognac
  20 g Smør, saltet
  1 stk Porre
  0,5 l Fløde 38 %, Piskefløde
  4 dl Hvidvin, tør
  300 g Torsk, kogt
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad