Maizena til jævning

Sur-sødt svinekød (dybstegt)

Sursødsovs: Klargør peberfrugter, skåret i grove tern, skær anans i tern og hak hvidløg og ingefær, evt.

Kinesiske pandekager

Dybstegte pandekager (forårsruller lavet af pandekagedej) m. lækkert fyld.

Aspargessuppe

Cremet aspargessuppe m/ forårsløg:

Krydder-medister & sønderjysk grønlangkål

Krydret medister med sønderjysk stuvet grønlangkål.

Marokkansk kyllingepande

Marokkansk krydret ret m/ kyllingelår tilberedt i pande, med kanel, chiliflager, rosiner, hvidvin m.m.....Anvend andre tørrede frugter til retten

Sursød pande-ret (fedtfattig)

Hurtig panderet med svinekød i tern (brugte koteletter og skar ud), lidt bacon, grøntsager og æblejuice.

Gammeldags okse-grydesteg

Gammeldags okse-grydesteg m/ rodfrugter & skysovs
 

Krydret sammenkogt oksegryde

Min udgave af en efterårs gryde med oksestykker, krydderier og rødvin, hvor alt tilberedes sammen.
 

Boller i kokos-karrysovs m/ banan & rød peber

Indonesisk inspireret boller i karry med bananer og rød peber: