- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Påske
Tilbehør - Visninger
- 5669
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 3, 2011
- 1 kg
- Bagekartofler
- 2 tsk.
- Timian, tørret
- 2 stk
- Laurbærblade
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tsk.
- Havsalt
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 2 tbsp.
- Olivenolie
Skrub bagekartofler, og skær dem i både. Rør olivenolie med citronsaft, timian, laurbærblade, revet hvidløg, havsalt og peber fra kværn. Vend kartoffelstykkerne i olieblandingen. Læg dem i et fad. med bagepapir. Bages i ovn ved 200 grader, midterste rille, i ca. 60 minutter, evt. lidt længere de skal være gyldne og sprøde . Kartoflerne kan også tilberedes med f.eks. chilipulver, som grovfritter, og serveres med tzatziki el. hjemmelavet hvidløgs-mayonnaise.
Passer som tilbehør til mange kødretter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.