Opret opskrift
 
Online brugere
106

Jordbærgrød

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Dessert | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 8.133

Bærerne renses og koges møre i vandet i to til tre minutter. Bland sukkeret i og bland to spsk. vand sammen med majsstivelsen. Jævn jordbærgrøden og lad den koge et minut.

Jordbærgrød smager godt sammen med mælk og fløde.

 
Vin som anbefales til retten: Frankrig

Fransk vin er generelt madvin. Men netop til denne ret passer fransk vin ekstra godt.

Køb vin fra Frankrig her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Kommentarer til opskriften
  • 21-06-2010 20:13

     

    af Torben Vinter

    lidt citronsaft og vanillie vil gøre underværker
    (rørsukker vil rykke vildt)

  • 21-06-2010 20:13

     

    af Torben Vinter

    lidt citronsaft og vanillie vil gøre underværker
    (rørsukker vil rykke vildt)

Ingredienser
Portioner:
  750 g Jordbær
  6 spsk. Sukker (melis)
  1,5 dl Vand
  3 spsk. Maizena majsstivelse
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad