Opret opskrift
 
Online brugere
163

Jordbærgrød

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Dessert | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 8.100

Bærerne renses og koges møre i vandet i to til tre minutter. Bland sukkeret i og bland to spsk. vand sammen med majsstivelsen. Jævn jordbærgrøden og lad den koge et minut.

Jordbærgrød smager godt sammen med mælk og fløde.

 
Vin som anbefales til retten: Italien

Italiensk vin er utrolig populær i Danmark. Som oftest får man god kraftig vin, som samtidigt har en god syre. Netop derfor er den velegnet til mange kødretter, men også ost, pøsle og andre typiske italienske retter.

Køb Italiensk vin her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Kommentarer til opskriften
  • 21-06-2010 20:13

     

    af Torben Vinter

    lidt citronsaft og vanillie vil gøre underværker
    (rørsukker vil rykke vildt)

  • 21-06-2010 20:13

     

    af Torben Vinter

    lidt citronsaft og vanillie vil gøre underværker
    (rørsukker vil rykke vildt)

Ingredienser
Portioner:
  750 g Jordbær
  6 spsk. Sukker (melis)
  1,5 dl Vand
  3 spsk. Maizena majsstivelse
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad