Opret opskrift
 
Online brugere
113

Jordskok suppe

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Forret, Hovedret, Natmad | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 5.357

Nem og mættende suppe… tilligemed er den billig at lave.

Skræl jordskokker og kartofler… og skær dem i mindre stykker

Hak løget groft

Svits grønsagerne i olie uden de tager farve

Tilsæt vand og citronsaft og lad og kog i minimum 20 minutter

Sprødsteg imens bacontern… og læg dem på fedtsugende papir

Blend suppen og tilsæt fløde

Smag til med salt og peber

Server suppen med et drys af bacontern og croutoner… eller flutes

Note: Servers suppen som forret, skal der tages højde for at den er mættende… server kun en lille portion eller lav en let hovedret.

 
Vin som anbefales til retten: Pinot Noir

Pinot Noir er kendt fra Bourgogne, men laves også i høj kvalitet andre steder i verden. Det er en let lækker vin, som samtidigt har karakter til mange madretter som denne

Køb vin lavet på Pinot Noir her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  1 spsk. Citronsaft
  200 g Kartofler
  1 stk Løg eller zittauerløg
  2 spsk. Majsolie
  1 tsk. Salt og peber
  500 g Jordskokker
  1 l vand
  2 dl piskefløde
  200 g bacontern
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Pris per kuvert

Ca. 15 kr.

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad