Kylling m. tomat, pesto og ost

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
9012
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 ml
Smelteost, revet ost 30+
10 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
1 stk
Kyllingebryst, filet
3 stk
Soltørrede tomater
1 ml
Pesto, rød eller grøn
Kylling m. tomat, pesto og ost

En nem og velsmagende ret, som kræver minimum af arbejdsindsats.
Kyllingebrystet renses for synligt fedt og duppes tørt med køkkenrulle.
Skær en lomme i kyllingebrystet og pres de soltørrede tomater ind.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Svits brystet i 1 minut på hver side på en glohed pande med margarine.
Læg brystet i et ildfastfad eller foliebakke.
Smør pesto over og slut af med revet ost.
Her skal der ikke krydderes ekstra. Der er masser af smag i de brugte ingredienser.
Stil fadet i oven i ca. 25 minutter.Serveringsforslag:
·       Serveres med dampede grønsager.
·       Lækkert tilbehør er ”Sprød spidskål”… https://www.vildmedmad.dk/sproed-spidskaal-4085/
·       Man kan evt. lave en hvid sovs… men kyllingebrystet har så meget smag, at det ikke er nødvendigt.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?