Opret opskrift
 
Online brugere
157

Lammekølle på grill

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 11.322

Lammekøllen smager som det meste kød lige lidt ekstra godt, når den er stegt på grillen.

Lammekøllen skal være udbenet. Hak tre fed hvidløg og persillen og fyld det i lammekøllen. Rul den sammen og luk den med kødnåle. Krydr den godt med salt, peber og et fed presset hvidløg. Læg lammekøllen på grillen mellem en til to timer. Temperaturen skal være 75 grader, hvis den skal være gennemstegt. Lad lammekøllen trække lidt inden den skæres ud.

Server eksempelvis din lammekølle med kartofler og tzatziki.

 

 

 
Vin som anbefales til retten: Snaps

Nogle gange skal man ikke vælge vin, men i stedet tage en god gammeldags snaps - det vil vi anbefaler her.

Køb Snaps her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  4 stk Hvidløg, fed
  1 kg Lammekølle og lammekølle udbenet
  1 bdt. Persille, frisk
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad