- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 8266
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 19, 2013
- 1 skive(r)
- Fuldkornstoastbrød
- 1 stk
- Hel rødspætte
- 1 ml
- Solsikkeolie til stegning
- 25 g
- rejer
Rist toastbrødet på begge sider.
Vend spætten i rugmel på begge sider
Steg i olien – ca. 5 min på hver side.
Krydr med salt og peber.
Anrettes lækkert, med salat i bunden og rødspætten under rejer, laks, tomat, agurk og peberfrugt.
Pr. skud
Energiprocent
Energi
2285
Kulhydrat
48
36 E%
Protein
31
23 E%
Fedt
25
40 E%
Kostfibre
2
Kan også laves med rødspættefilet, gerne to pr. person. Kaviar, æg, asparges og dressing kan med fordel tilføjes!
Tåbelig opskrift,
Et rigtigt stjerneskud består