Opret opskrift
 
Online brugere
116

Marineret flanksteak på grill eller pande

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 36.250

Flanksteak er ofte en tilbudsvare, men rigtig tilberedt smager det hammer godt. Man kan vælge at købe en flanksteak marineret eller man kan selv gøre det.

Hvis man selv laver marinaden er mulighederne mangfoldige. Til denne marinade er der benyttet 2 presset fed hvidløg, hakket estragon, salt, peber og lidt citronsaft, der blandes sammen med olien. Det helle hældes i en plastikpose sammen med kødet og placeres i køleskabet i nogle timer.

Flanksteak grilles på en godt varm grill med direkte varme. Afhængig af tykkelsen skal den ha' ca. 7 min på hver side. Lad den derefter hvile i 10 min. indpakket i stanniol og aviser. Kan naturligvis også tilberedes på panden.

Flanksteak skal skæres i tynde skiver og naturligvis på tværs af kødtrævlerne - hvis det var træ: på tværs af årerne.

Som tilbehør kan benyttes:

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  1 tsk. Citronsaft
  2 stk Hvidløg, fed
  1 stk Salt, groft
  1 tsk. Peber, friskkværnet
  0,5 dl Rapsolie
  4 stk Estragon, kviste
  600 g Flanksteak
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad