Opret opskrift
 
Online brugere
167

Meljævning

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 11.544

Når man skal lave en sovs m.m., står der ofte, at man skal jævne den. Det kan man fx gøre med en meljævning, som er mel og vand rystet godt sammen/rørt godt sammen. Forholdet mellem vand og mel er to til en. Der må ikke være klumper i jævningen, når den hældes i sovsen. Sovsen skal bringes i kog inden jævningen hældes i. Der skal røres imens, og sovsen koger videre til smagen af mel er væk.

 
Vin som anbefales til retten: Ripasso

Ripasso er som skabt til And og den klassiske juleaftensmenuen. Dejlig kraftig vin, som er lettere at drikke end en Amarone, men som samtidigt har nok syre til at skære igennem "den fede and"

Køb ripasso vin her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  4 spsk. Vand
  2 spsk. Hvedemel
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2015 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad