Opret opskrift
 
Online brugere
250

Meljævning

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 10.419

Når man skal lave en sovs m.m., står der ofte, at man skal jævne den. Det kan man fx gøre med en meljævning, som er mel og vand rystet godt sammen/rørt godt sammen. Forholdet mellem vand og mel er to til en. Der må ikke være klumper i jævningen, når den hældes i sovsen. Sovsen skal bringes i kog inden jævningen hældes i. Der skal røres imens, og sovsen koger videre til smagen af mel er væk.

 
Vin som anbefales til retten: Zinfandel

Zinfandel er nationaldruen i Californien, hvor man også er ekspert i netop denne drue. Det er en kraftig og krydret vin, som passer godt til mange madretter.

Køb vin lavet på Zinfandel her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  4 spsk. Vand
  2 spsk. Hvedemel
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad