Opret opskrift
 
Online brugere
110

Meljævning

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 11.317

Når man skal lave en sovs m.m., står der ofte, at man skal jævne den. Det kan man fx gøre med en meljævning, som er mel og vand rystet godt sammen/rørt godt sammen. Forholdet mellem vand og mel er to til en. Der må ikke være klumper i jævningen, når den hældes i sovsen. Sovsen skal bringes i kog inden jævningen hældes i. Der skal røres imens, og sovsen koger videre til smagen af mel er væk.

 
Vin som anbefales til retten: Italien

Italiensk vin er utrolig populær i Danmark. Som oftest får man god kraftig vin, som samtidigt har en god syre. Netop derfor er den velegnet til mange kødretter, men også ost, pøsle og andre typiske italienske retter.

Køb Italiensk vin her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  4 spsk. Vand
  2 spsk. Hvedemel
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad