Mørbrad på grill

Forfatter: 
Type: 
Sværhedsgrad: 
Visninger: 
334
Din mening: 

Hvis du ikke har købt en pudset mørbrad skal den pudses - senerne skal fjernes.
Kom den pudset mørbrad i en plastikpose - den skal marineres. Tilsæt barbeque sauce (vi brugte Jack Daniels no. 7), de pressede hvidløg, salt, peber og de hakkede basilikumkviste. Fordel marinaden ved massere posen. Lad den ligge i køleskabet i et par timer.  
Start med at give direkte varme på begge sider og efterfølgende indirekte varme. I alt tager det ca. 15 - 20 min. Hvis du bruger termometer skal temperaturen være ca. 70 grader.
Tilbehør
F.eks. kartofler der også tilberedes på grill - vi koger dem 5 - 10 min. inden de lægges i en foliebakke. Brug lidt salt og peber samt lidt krydderier fra haven - eller supermarkedet.

Forberedelsestid: 
0:20
Total tid: 
3:00
Pris pr. portion: 
0,00 kr.
Portioner: 
4

Ingredienser

Kommentarer

gynthers billede

vi har lige prøvet opskriften på grillet mørbrad det smagte super godt
vi fik salat til og bagekartofller til og flyttes til men det var godt mvh Gynther

gynthers billede

vi har lige prøvet opskriften på grillet mørbrad det smagte super godt
vi fik salat til og bagekartofller til og flyttes til men det var godt mvh Gynther

Vivian Ketelsens billede

Hej. Det lyder lækkeret:) men hvor kan man købe Jack Daniels. Har fået det på resturent og det smager super godt. Men kan ikke finde det nogen steder.

Lars Eriksens billede

Hej Vivian, jeg kan ikke huske hvor vi købte det, men har lige været en tur på nettet. http://www.dialife.eu og https://shop.scandinavian-park.com sælger det, men der nok også andre. God jagt;-)

Mvh
Lars

Skriv en kommentar eller spørgsmål til opskriften