- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5855
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2013
- 200 g
- Svinefars
- 1 stk
- Fed hvidløg
- 1 ml
- Soya
- 1 ml
- Fiskesauce
- 1 tsk.
- Stødt ingefær
- 85 g
- Nudler, fuldkorn
- 55 g
- Gulerod
- 1 stk
- Tomat
- 1 stk
- Agurk, 5 cm
- 75 g
- Feta
Start med at blande farsen til dellerne – hak løg, hvidløg og dild fint og bland det i kødet sammen med soya, fiskesauce, ingefær, salt og peber.
Dellerne formes i passende størrelse og steges på panden i rapsolie.
Imens koger du nudlerne efter anvisningen på pakken.
Skær de øvrige ingredienser til salaten i passende bidder og det hele blandes sammen.
Velbekomme
Hele retten
Pr. portion
Energiprocent
Energi
4212 kJ/1007 kcal
2106 kJ/503 kcal
Kulhydrat
70 g
35 g
30 E%
Fedt
48 g
24 g
42 E%
Protein
71 g
35,5 g
28 E%
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.