Opret opskrift
 
Online brugere
91

Pasta med kylling og flødesauce

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 42.867
  • Olie og smør varmes op på en pande
  • Skær løget i skiver og halver dem
  • Skær kyllingen i tynde skiver og halver champignonerne
  • Svits løgene i gryden til de er møre
  • Bland kyllingen i og lad det stege tre minutter
  • Bland champignoner i og lad det stege endnu et minut
  • Kog pastaen efter anvisning
  • Hak estragonbladene og bland dem i sammen med fløden
  • Bring det i kog og tag gryden af varmen
  • Rør eddiken i lid ad gangen og smag tll med salt og peber
  • Lad pastaen dryppe af og hæld den i en skål
  • Hæld kylling og sauce i skålen og rør det sammen
  • Server med reven parmesan
 
Vin som anbefales til retten: Pinot Noir

Pinot Noir er kendt fra Bourgogne, men laves også i høj kvalitet andre steder i verden. Det er en let lækker vin, som samtidigt har karakter til mange madretter som denne

Køb vin lavet på Pinot Noir her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  125 g Champignon
  2 tsk. Hvidvinseddike
  7 stk Estragonblade
  375 bdt. Kyllingebryst, filet
  1 stk Rødløg
  1 spsk. Olivenolie
  5 spsk. Parmesan, revet
  40 g Smør, saltet
  3 dl Fløde 38 %, Piskefløde
  375 g Pasta, frisk
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad