Opret opskrift
 
Online brugere
319

Pasta med kylling og flødesauce

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 42.039
  • Olie og smør varmes op på en pande
  • Skær løget i skiver og halver dem
  • Skær kyllingen i tynde skiver og halver champignonerne
  • Svits løgene i gryden til de er møre
  • Bland kyllingen i og lad det stege tre minutter
  • Bland champignoner i og lad det stege endnu et minut
  • Kog pastaen efter anvisning
  • Hak estragonbladene og bland dem i sammen med fløden
  • Bring det i kog og tag gryden af varmen
  • Rør eddiken i lid ad gangen og smag tll med salt og peber
  • Lad pastaen dryppe af og hæld den i en skål
  • Hæld kylling og sauce i skålen og rør det sammen
  • Server med reven parmesan
 
Vin som anbefales til retten: Rhone

Rhone er beliggende i det sydøstlige Frankrig, langs Rhône floden. Ligesom mange andre franske område (og italienske), så er Rhone en decideret mad vin - Prøv den til denne ret.

Køb vin fra Rhone her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  125 g Champignon
  2 tsk. Hvidvinseddike
  7 stk Estragonblade
  375 bdt. Kyllingebryst, filet
  1 stk Rødløg
  1 spsk. Olivenolie
  5 spsk. Parmesan, revet
  40 g Smør, saltet
  3 dl Fløde 38 %, Piskefløde
  375 g Pasta, frisk
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad