Pasta med kylling og flødesauce

Forfatter: 
Type: 
Sværhedsgrad: 
Visninger: 
189
Din mening: 
  • Olie og smør varmes op på en pande
  • Skær løget i skiver og halver dem
  • Skær kyllingen i tynde skiver og halver champignonerne
  • Svits løgene i gryden til de er møre
  • Bland kyllingen i og lad det stege tre minutter
  • Bland champignoner i og lad det stege endnu et minut
  • Kog pastaen efter anvisning
  • Hak estragonbladene og bland dem i sammen med fløden
  • Bring det i kog og tag gryden af varmen
  • Rør eddiken i lid ad gangen og smag tll med salt og peber
  • Lad pastaen dryppe af og hæld den i en skål
  • Hæld kylling og sauce i skålen og rør det sammen
  • Server med reven parmesan
Forberedelsestid: 
0:25
Total tid: 
0:25
Pris pr. portion: 
0,00 kr.
Portioner: 
6

Ingredienser

Skriv en kommentar eller spørgsmål til opskriften