- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 25 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 9323
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 21, 2013
- 3 dl
- Grahamsmel, fuldkornshvedemel
- 2 dl
- Hvedemel
- 1 dl
- Havregryn
- 2 dl
- Sukker
- 3 ml
- Olie
Rør sukker og olie sammen i en skål. Tilføj mælken imens du rører, og bland godt.
I en anden skål blandes melet, havregryn, bagepulver og vanillesukker.
Bland det tørre i det våde lidt ad gangen.
Hak nødder og chokolade groft/fint efter smag og bland i dejen.
Dejen bliver lidt våd, og sættes på bagepladen med en ske – cirka en stor spiseskefuld pr. småkage. Sæt 9-12 små kager pr. plade. Giver ca. 25 stk.
Bages ved 200 grader varmluft i ca. 15 minutter.
I hele opskriften
Pr. kage
Energiprocent
Energi
8835 kJ / 2113 kcal
353,4 kJ / 84 kcal
Kulhydrat
313 g
12 g
61 E%
Protein
31 g
1 g
6 E%
Fedt
77 g
3 g
33 E%
Kostfibre
6 g
0,25 g