Sol-deller og nemt tilbehør

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Høst
Visninger
2858
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
300 g
Kartofler
1 1/2 dl
Fløde 18 %
3 cl
Grønne ærter - friske eller dybfrost
1 tsk.
Rodfrugtsalt
4 stk
Gulerod/gulerødder
4 tbsp.
solsikkekerner
1 tsk.
Koriander, stødt
1 tsk.
Spidskommen, stødt
1 stk
Hakket bl. okse/svinekød
Sol-deller og nemt tilbehør

Grønsager… efter min mening, skal være knasende, sprøde og lækre. Giv gulerødderne 15 minutter længere, hvis de ønskes helt møre.
Rør først din favorit frikadellefars… eller brug min: https://www.vildmedmad.dk/frikadeller-3624/
Tilsæt spidskommen, koriander og solsikkekerner… og sæt på køl.
Rengør gulerødderne og snit dem i lange skrå tynde skiver.
Hæld dem i et ildfast fad sammen med rodfrugtsalt og madlavningsfløde.
Sættes i en 200 grader varm ovn i 30 minutter.
Steg sol-dellerne i margarine, til de er gennemstegte.
Brug samme pande til de kogte kartofler… som er skåret i halve. Steges til de har en let knasende overflade.
Giv ærterne et opkog… og hæld dem i panden til kartoflerne. De skal kun have et par minutter, hvor de vendes jævnligt.
Brug de resterende sol-deller til madpakken eller frys dem ned.



En kommentar

  1. Anonym sagde på august 8, 2013

    De smager SÅ godt de

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?