Opret opskrift
 
Online brugere
124

Stegt andebryst

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 16.986

Andebrystet ridses på skindsiden og krydres med salt og peber. Brystet steges på en tør og varm pande i tre minutter med skindsiden nedad. Vend herefter brystet og steg det i to minutter på kødsiden. Brystet steges færdigt i ovnen i cirka en halv time ved 125 grader. Pak herefter det stegt andebryst ind i sølvpapir og lad det hvile ti minutter.

 
Vin som anbefales til retten: Californien

Californien er et kæmpe vinområde, som ville være verdens fjerde største vinproducent, hvis det var et land. Der bliver lavet vin i alle kvaliteter - vi har samlet en række hvor pris og kvalitet hænger godt sammen

Køb vin fra Californien her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  1 tsk. Salt, groft
  1 tsk. Peber, friskkværnet
  300 g Andebryst
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad