Opret opskrift
 
Online brugere
160

Stegt andebryst

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 16.560

Andebrystet ridses på skindsiden og krydres med salt og peber. Brystet steges på en tør og varm pande i tre minutter med skindsiden nedad. Vend herefter brystet og steg det i to minutter på kødsiden. Brystet steges færdigt i ovnen i cirka en halv time ved 125 grader. Pak herefter det stegt andebryst ind i sølvpapir og lad det hvile ti minutter.

 
Vin som anbefales til retten: Ripasso

Ripasso er som skabt til And og den klassiske juleaftensmenuen. Dejlig kraftig vin, som er lettere at drikke end en Amarone, men som samtidigt har nok syre til at skære igennem "den fede and"

Køb ripasso vin her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  1 tsk. Salt, groft
  1 tsk. Peber, friskkværnet
  300 g Andebryst
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad