Stegte sild i lage

Forfatter: 
Type: 
Sværhedsgrad: 
Visninger: 
131
Din mening: 

Sild:
Sildefileterne renses og tørres og finnerne klippes af. Skær løgene i tynde skiver og steg dem i smørret. På en tallerken blandes rugmelet med salt og peber, som sildene vende i. Steg sildene på panden i resten af smørret mellem 3 og fem minutter på hver side.
Lage:
Eddike, vand, sukker, laurbærblade, peber, timian og skiveskåret løg koges sammen og køler af i et fad. Læg sildene i lagen mens de stadig er varme og dæk så fadet til. Stil fadet i køleskabet til dagen efter. Pynt inden servering med løgringe.

 

Forberedelsestid: 
0:40
Total tid: 
0:40
Pris pr. portion: 
0,00 kr.
Portioner: 
8

Ingredienser

Skriv en kommentar eller spørgsmål til opskriften