Opret opskrift
 
Online brugere
81

Stegte sild i lage

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Frokost | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 7.436

Sild:

Sildefileterne renses og tørres og finnerne klippes af. Skær løgene i tynde skiver og steg dem i smørret. På en tallerken blandes rugmelet med salt og peber, som sildene vende i. Steg sildene på panden i resten af smørret mellem 3 og fem minutter på hver side.

Lage:

Eddike, vand, sukker, laurbærblade, peber, timian og skiveskåret løg koges sammen og køler af i et fad. Læg sildene i lagen mens de stadig er varme og dæk så fadet til. Stil fadet i køleskabet til dagen efter. Pynt inden servering med løgringe.

 

 
Vin som anbefales til retten: Italien

Italiensk vin er utrolig populær i Danmark. Som oftest får man god kraftig vin, som samtidigt har en god syre. Netop derfor er den velegnet til mange kødretter, men også ost, pøsle og andre typiske italienske retter.

Køb Italiensk vin her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
Lage
  2 dl Eddike
  10 stk Peberkorn
  2 stk Laurbærblade
  0,5 dl Vand
  2 spsk. Sukker (melis)
  1 stk Løg eller zittauerløg
Stegte sild
  4 spsk. Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
  0,5 tsk. Peber, friskkværnet
  0,5 tsk. Salt, groft
  20 g Smør, saltet
  2 stk Løg eller zittauerløg
  8 stk Sildefileter
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad