Opret opskrift
 
Online brugere
141

Stegte sild i lage

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Frokost | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 7.730

Sild:

Sildefileterne renses og tørres og finnerne klippes af. Skær løgene i tynde skiver og steg dem i smørret. På en tallerken blandes rugmelet med salt og peber, som sildene vende i. Steg sildene på panden i resten af smørret mellem 3 og fem minutter på hver side.

Lage:

Eddike, vand, sukker, laurbærblade, peber, timian og skiveskåret løg koges sammen og køler af i et fad. Læg sildene i lagen mens de stadig er varme og dæk så fadet til. Stil fadet i køleskabet til dagen efter. Pynt inden servering med løgringe.

 

 
Vin som anbefales til retten: Snaps

Nogle gange skal man ikke vælge vin, men i stedet tage en god gammeldags snaps - det vil vi anbefaler her.

Køb Snaps her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
Lage
  2 dl Eddike
  10 stk Peberkorn
  2 stk Laurbærblade
  0,5 dl Vand
  2 spsk. Sukker (melis)
  1 stk Løg eller zittauerløg
Stegte sild
  4 spsk. Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
  0,5 tsk. Peber, friskkværnet
  0,5 tsk. Salt, groft
  20 g Smør, saltet
  2 stk Løg eller zittauerløg
  8 stk Sildefileter
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad