Opret opskrift
 
Online brugere
129

Stjerneskud opskrift

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Forret, Hovedret, Frokost | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 12.755

Stjerneskuddet er en god forret eller en fin ret til en lidt større frokost eller let aftensmad.

I en gryde dampes de fire af fileterne i letsaltet vand i cirka 3 minutter. De skal være faste og skifte farve. Pisk ægget og vend de sidste fire fileter i det og herefter i raspen. Krydr dem med salt og peber. Varm margarinen op på panden og steg dem gyldne. Rist brødskiverne og fordel salatbladene på dem. Læg herefter en af hver filet pænt oven på. Bland creme fraichen med paprika og cayennepeber. Fordel dressingen på de fire anretninger med en spsk. kaviar oven på. Drys rejerne udover som det sidste.

 
Vin som anbefales til retten: Riesling

Dyrkes efterhånden overalt men er mest kendt fra Tyskland og Alsace, hvor der laves fantastiske riesling vine. Det er en af de bedste hvidvine til mad - prøv det til denne ret.

Køb vin lavet på Riesling her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Kommentarer til opskriften
Ingredienser
Portioner:
  4 spsk. Stenbiderrogn (Kaviar)
  8 stk Rødspætte eller fladfisk fileter
  2 tsk. Paprika
  20 g Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
  2 dl Rasp
  4 skive(r) Franskbrød
  8 stk Hovedsalat, salatblade
  200 g Rejer
  6 spsk. Creme fraiche 18 %
  2 tsk. Cayennepeber
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad