- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 3801
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 10, 2011
Tunfiskefrikadeller med frisk pasta og råkostsalat
Vandet hældes/presses fra de 3 dåser tun og røres godt i en skål.
Løget rives fint, hvidløget presses, purløg, persille og dild hakkes lidt groft. Det hele blandes med tun, 2 æg, havregryn, græsk yoghurt og presset lime tilsættes. Farsen smages til med salt og peber. Hvis farsen ikke er fast nok kan der tilføres lidt mere havregryn.
Dellerne formes og steges i olie ved god varme.
Nyd de sunde frikadeller med frisk pasta og tomat sauce og evt en lækker råkost salat.
Er der nogen deller i overskud, er de gode til madpakken dagen efter!
Rigtig god fornøjelse!
Kanon god opskrift. mvh lars