Opret opskrift
 
Online brugere
114

Tærte med laks og broccoli

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret, Frokost | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 14.318

I en skål blander du hvedemel, grahamsmel og salt. Rør olien i og saml dejen med den nødvendige mængde vand, til den bliver lind. Rul den så ud til størrelsen af en tærteform. Smør formen, læg dejen i og prik med en gaffel. Forbag tærtedejen ved 175 grader mellem ti og femten minutter.

Imens damper du broccolien i letsaltet vand. Fordel laksen og broccolibuketter i tærteformen. Pisk æg, fløde, havsalt, lidt peber og timian sammen og fordel massen over fyldet. Bag din tærte ved 200 grader i omkring en halv time.

 
Vin som anbefales til retten: Chardonnay

Den dejlige fede hvidvin, som ikke bliver for tør - det er sådan mange kender og elsker chardonnay vine. Passer til fede fisk og letter kødretter - men kan også drikkes mens man laver maden.

Køb vin lavet på Chardonnay her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  0,5 stk Broccoli
  110 g Grahamsmel, fuldkornshvedemel
  110 g Hvedemel
  15 g Olivenolie
  0,5 tsk. Salt, groft
  2 stk Æg
  1 dl Vand
  1 tsk. Havsalt
  2 dl Fløde 38 %, Piskefløde
  200 g Laks, fersk (med og uden skind)
  1 tsk. Timian, tørret
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad