Opret opskrift
 
Online brugere
188

Tærte med laks og broccoli

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: Hovedret, Frokost | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 14.115

I en skål blander du hvedemel, grahamsmel og salt. Rør olien i og saml dejen med den nødvendige mængde vand, til den bliver lind. Rul den så ud til størrelsen af en tærteform. Smør formen, læg dejen i og prik med en gaffel. Forbag tærtedejen ved 175 grader mellem ti og femten minutter.

Imens damper du broccolien i letsaltet vand. Fordel laksen og broccolibuketter i tærteformen. Pisk æg, fløde, havsalt, lidt peber og timian sammen og fordel massen over fyldet. Bag din tærte ved 200 grader i omkring en halv time.

 
Vin som anbefales til retten: Zinfandel

Zinfandel er nationaldruen i Californien, hvor man også er ekspert i netop denne drue. Det er en kraftig og krydret vin, som passer godt til mange madretter.

Køb vin lavet på Zinfandel her

 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  0,5 stk Broccoli
  110 g Grahamsmel, fuldkornshvedemel
  110 g Hvedemel
  15 g Olivenolie
  0,5 tsk. Salt, groft
  2 stk Æg
  1 dl Vand
  1 tsk. Havsalt
  2 dl Fløde 38 %, Piskefløde
  200 g Laks, fersk (med og uden skind)
  1 tsk. Timian, tørret
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad