- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 2208
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2009
- 2 stk
- Æg
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 15 g
- Olivenolie
- 1/2 stk
- Broccoli
- 110 g
- Hvedemel
- 200 g
- Laks, fersk (med og uden skind)
- 110 g
- Grahamsmel, fuldkornshvedemel
- 2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 tsk.
- Timian, tørret
- 1 tsk.
- Havsalt
- 1 dl
- Vand
I en skål blander du hvedemel, grahamsmel og salt. Rør olien i og saml dejen med den nødvendige mængde vand, til den bliver lind. Rul den så ud til størrelsen af en tærteform. Smør formen, læg dejen i og prik med en gaffel. Forbag tærtedejen ved 175 grader mellem ti og femten minutter.
Imens damper du broccolien i letsaltet vand. Fordel laksen og broccolibuketter i tærteformen. Pisk æg, fløde, havsalt, lidt peber og timian sammen og fordel massen over fyldet. Bag din tærte ved 200 grader i omkring en halv time.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.