Tærte med laks og broccoli

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
55 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
2208
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Æg
1/2 tsk.
Salt, groft
15 g
Olivenolie
1/2 stk
Broccoli
110 g
Hvedemel
200 g
Laks, fersk (med og uden skind)
110 g
Grahamsmel, fuldkornshvedemel
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1 tsk.
Timian, tørret
1 tsk.
Havsalt
1 dl
Vand

I en skål blander du hvedemel, grahamsmel og salt. Rør olien i og saml dejen med den nødvendige mængde vand, til den bliver lind. Rul den så ud til størrelsen af en tærteform. Smør formen, læg dejen i og prik med en gaffel. Forbag tærtedejen ved 175 grader mellem ti og femten minutter.
Imens damper du broccolien i letsaltet vand. Fordel laksen og broccolibuketter i tærteformen. Pisk æg, fløde, havsalt, lidt peber og timian sammen og fordel massen over fyldet. Bag din tærte ved 200 grader i omkring en halv time.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?