Tyrkiske frikadeller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
155 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2060
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Rasp
1 tbsp.
Rapsolie
500 g
Oksekød, hakket, råt
2 stk
Løg eller zittauerløg
1/2 tsk.
Paprika
1 bdt.
Persille, frisk
10 g
Smør, saltet
2 dl
Vand
2 stk
Æg

Raspen skal ligge i blød i vand i ti minutter. Riv løget og bland det i raspen sammen med kødet, æg, hakket persille og lidt salt og peber. Lad det hvile i køleskabet i nogle timer. Varm olie og smør op på en pande. Form frikadeller af farsen og steg dem møre på panden. Server med ris eller couscous.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?