- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 155 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2060
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 25, 2009
- 1 dl
- Rasp
- 1 tbsp.
- Rapsolie
- 500 g
- Oksekød, hakket, råt
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1/2 tsk.
- Paprika
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 10 g
- Smør, saltet
- 2 dl
- Vand
- 2 stk
- Æg
Raspen skal ligge i blød i vand i ti minutter. Riv løget og bland det i raspen sammen med kødet, æg, hakket persille og lidt salt og peber. Lad det hvile i køleskabet i nogle timer. Varm olie og smør op på en pande. Form frikadeller af farsen og steg dem møre på panden. Server med ris eller couscous.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.