Opret opskrift
 
Online brugere
99

Vanillecreme

Print opskrift
 
Forfatter: | Type: | Sværhedsgrad: Let at lave | Visninger: 12.429
  • Husblasen udblødes i koldt vand i fem minutter
  • Imens piskes æggeblommer med sukker og kornerne fra en halv vanillestang
  • For sig piskes fløden og æggehviderne stiv i hver sin skål
  • Husblassen tages op og med det vand som følger med, lægges i et vandbad og smeltes
  • Mens husblasen er lunken piskes den i æggeblommemassen
  • Flødeskummen vendes i og til sidst vendes de stive hvider i
  • Vanillecremen kan eksempelvis bruges i vandbakkelser eller i en lagkage
 
 
Skriv et spørgsmål eller en kommentar til opskriften



Modtag e-mail, når der kommenteres på denne opskrift


Ingredienser
Portioner:
  1 spsk. Sukker (melis)
  2,5 dl Fløde 38 %, Piskefløde
  2 stk Æggeblomme, pasteuriseret
  2 stk Æggehvide, pasteuriseret
  0,5 stk Vanillestang
  2 stk Husblas, blade
Forberedelsestid:

Tilberedningstid i alt:

Giv opskriften kokkehuer
 
 
 
© 2009-2014 Vild Med Mad ApS - Alle rettigheder forbeholdes | Vild Med Mad's brugerbetingelser og persondatapolitik | Information om Vild Med Mad